Beoordelingen van I wok and Go Nijmegen

Recente recensies van I wok and Go Nijmegen

5 sterren na 94 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima zoals altijd

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker, snel gemaakt en ze houden rekening met Coronamaatregelen.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk vers. Aanrader!!!

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was te eten, maar helaas niet voor herhaling vatbaar.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was zoals gewoonlijk weer heerlijk, proberen regelmatig ff een hapje te nuttigen bij jullie, ook super vriendelijk personeel, ga zo door ๐Ÿ‘Š๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช Een puntje nog, graag een vestiging in Wijchen, zo voor ons een stukje makkelijker zijn.๐Ÿ˜๐Ÿ˜

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Snel klaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk, vers en op tijd voor bereid. Ik kom zeker weer terug.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zelf afgehaald, het eten was keurig op tijd klaar. Blij verrast met de kwaliteit van het eten. Zeker een aanrader!!

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

๐Ÿ˜๐Ÿ‘Œ๐Ÿผ๐Ÿ‘Œ๐Ÿผ๐Ÿ‘Œ๐Ÿผ

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en lekker! Beste van Nijmegen en nooit teleurgesteld

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik heb heerlijk gegeten. De maaltijd was goed gevuld en stond op tijd klaar.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. Normaal eten we het altijd op in de zaak. Nu thuis laten bezorgen. Ideale we hadden het gemist.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk weer gegeten en genoten van jullie wok en go gerechten.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het afhalen ging heel soepel en het was goed op tijd klaar, ben blij dat jullie weer open zijn!

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Service super. Eten zelf vond ik wat aan de smakeloze kant.

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima kwaliteit en service

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten. Helemaal niets negatiefs!

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Pluspunt dat het zo snel klaar was. Jammer dat wanneer je thuis komt, je bestelling niet blijkt te kloppen want 20 min terug rijden heb je dan geen zin meer in. We hadden 3 noodleschotels maar allemaal verschillend en toch had ik jammer genoeg precies dezelfde groente als mijn dochter. En ik vond de visfilet erg weinig tegenover andere zaken die ik gewend ben. Smaak tussen een 6 en een 7.

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Geen stokjes erbij gekregen e geen servetjes wel om gebraahd

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het is dat ik maar 5 sterren kan geven๐Ÿคฉ heerlijk gegeten en een super service! Blij dat jullie weer open zijn๐Ÿ™๐Ÿผ

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer heel lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

4 wokmaaltijden besteld en deze werden perfect op tijd geleverd. De bezorger hield zich keurig aan de RIVM maatregelen. De wokmaaltijden waren lekker van smaak en ik ga hier zeker nog eens gebruik van maken. het bestellen via de website is supersimpel en je kunt direct met Ideal betalen.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle nette bezorging en het was weer overheerlijk. Echt een aanrader.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hallo, gisteren bij I wok and Go besteld. Snelle levering en het eten was heerlijk. Ga ik zeker weer bestellen

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

๐Ÿ˜๐Ÿ‘Œ๐Ÿผ

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tja, wat zal ik zeggen............prima bezorging (ruim binnen de verwachte tijd), het eten was zeer smakelijk en voor mij meer dan genoeg (ik kan er 2x van eten). Ik ga hier zeker vaker bestellen (als ze na corona nog steeds in Dukenburg bezorgen). I-wok&go was in Eindhoven al een van mโ€™n favorieten en nu ze in Nijmegen zitten ben ik er blij mee.

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 15-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was lekker. Goede communicatie omtrent contactloos bezorgen. Erg attend

, 11-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ruime keuze, fijn om zelf samen te stellen. Prijs/kwaliteit super!

, 08-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger was zeer vriendelijk altijd lekkere eten mag wel iets meer kip bij

, 14-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

perfect op afgesporken tijd bezorgd superlekker eten

, 06-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel slecht aangegeven op de site dat je alleen kunt reserveren bij de locatie in Nijmegen ๐Ÿ‘Ž๐Ÿพ๐Ÿ‘Ž๐Ÿพ๐Ÿ‘Ž๐Ÿพ๐Ÿ‘Ž๐Ÿพ๐Ÿ‘Ž๐Ÿพ๐Ÿ‘Ž๐Ÿพ๐Ÿ‘Ž๐Ÿพ๐Ÿ‘Ž๐Ÿพ๐Ÿ‘Ž๐Ÿพ

, 01-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was weer heerlijk, maar we vroegen in de extra info of er iets vervangen kon worden bij een van de twee gerechten, en dat is bij de verkeerde gedaan. Dit was jammer maar voor de rest weer prima bestelling.

, 31-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toen ik nog in de binnenstad van Nijmegen woonde kwam ik er elke week voor een Tai Curry. Inmiddels verhuisd en kwam er achter dat ze ook in mijn wijk bezorgden. Het was weer ouderwets genieten, en een gratis drankje. Hulde! Ook leuk dat ik de eigenaar zelf nog even sprak, die kwam het toevallig afleveren. iWok & Go is en blijft de beste van Nijmegen.

, 21-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk te bestellen, super snelle bezorging over een flinke afstand en lekkere maaltijden die nog goed warm waren.

, 21-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, prima in orde. Als je iets wilt verbeteren zou je kunnen kijken naar de verwachte bezorgtijd: na het doen van de bestelling wordt een indicatie gegeven welke vaak erg verschilt, de bestelling werd gisteren n half uur eerder bezorgd (maw vaak wordt behoorlijk eerder dan de verwaching bezorgd).

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top !

, 23-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Levering was nog sneller dan aangegeven. Hee lekker eten eten, zeer goed warm nog en ook grote portie!

, 11-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Heel vreemd maar mijn bestelling stond nier klaar

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd optijd bezorgd, kwalitatief nooit teleurstellend. Wordt regelmatig besteld op het werk en nooit klachten.

, 03-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, warm eten en vooral lekker eten.

, 22-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk en Kevin is een aardige, vriendelijke bezorger.

, 11-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, en vers als altijd! Bezorging prima op tijd! Klein minpuntje, voor het eerst is er iets misgegaan met de groente (broccoli ipv taugรฉ) verder helemaal top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, vriendelijke bezorger, goed verpakt. Goede scheiding warme en koude producten. Ruim voldoende en nog goed warm. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 02-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was wederom heerlijk en heel snel bezorgd!!

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weeeerrr super lekker!!! Wok & Go blijft een goeie qua eten รจn service๐Ÿ‘๐Ÿผ

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed, lekker en snel.

, 22-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, kan niet anders zeggen ! Het enige kleine minpunt is wellicht dat er wat veel zout in de producten lijkt te zitten.

, 01-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging naar Lent (binnen 25 min). Eten was warm en gratis drankje koud. Zoals gewoonlijk was het eten goed bereid en lekker.

, 22-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, goed warm en snel bezorgd.

, 22-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn klacht werd netjes afgehandeld. Eten is altijd lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Excellent!

, 03-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Eten vond ik en mijn bezoek minder. Bestelling was op tijd klaar

, 03-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon geweldig lekker en goed . Uit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle en warme bezorging. Goed gevulde maaltijd. Heerlijk!

, 26-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was weer top ?? Eten was goed net als vorige x Wat wel apart was dst ik nu wegdrinken kreeg & vorige x niet Persoonlijk vind ik mag je best 2 x blikje weggeven bij elke maaltijd 1 Zo krijg je meer klanten

, 13-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging, super lekker. Altijd genieten met jullie!

, 13-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, lekker eten!

, 04-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker aanrader !!!

, 15-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was ruim op tijd perfect Maar misschien de tijden aanpassen nu is bezorgen alleen om het hele uur i.p.v. half uur & de bezorgen kosten binnen Nijm zou je gratis moeten maken Of boven de โ‚ฌ10 want dan trek je zou wie zo meer mensen & dat is dan beter voor verkoop

, 08-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd bezorgd en lekker eten!

, 06-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en heerlijk! Het eten was nog goed warm en het gratis blikje fris wat je gratis krijgt boven een bepaald bedrag is natuurlijk altijd lekker

, 18-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was zoals altijd weer super lekker!!!!

, 15-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Ik bestelde online met optie zelfhalen. Een soep, Wok gerecht en een cola zero Bij het afhalen en afrekenen stond er een bordje met 1โ‚ฌ deal drinken. Ik zeg tegen de jongen achter de kassa dat is gek ik betaal nu 1,75โ‚ฌ?! Waarop de jongen zegt is niet voor bezorgen, Huh ik haal het toch zelf op?? Antwoord, is niet anders!! Ok, Eenmaal thuis pak ik mijn gerechten uit Soep prima. Mijn wokgerecht Ik had witte rijst inplaats van gebakken rijst. En aangegeven minder saus!! Mijn eten dreef in de saus. Erg jammer deze bestelling.

, 07-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verse maaltijden, prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed prima kwaliteit

, 17-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Goede service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is als altijd goed en lekker vers. Bezorging heel snel (te snel, deze keer...) Enig minpuntje is de site, deze lade opnieuw, waardoor de saus standaard op Garlic is gekomen en de bezorgtijd in ineens naar "zo snel mogelijk" is komen te staan, waardoor het eten een half uur te vroeg was... Verder prima service en lekker eten!

, 29-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lit

, 20-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was heel snel: het kwam al eerder dan in de bevestigingsmail stond aangegeven. Heel fijn! Het eten was ook heerlijk, de boemboe is echt een aanrader qua saus.

, 18-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

I.p.v. dikke mie kregen we dunne mie en de gebakkem rijst, was niet gebakken . Gewone witte rijst dus. De smaak was overigens prima