Beoordelingen van I wok and Go Nijmegen

Recente recensies van I wok and Go Nijmegen

5 sterren na 29 reviews

, 22-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, goed warm en snel bezorgd.

, 22-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn klacht werd netjes afgehandeld. Eten is altijd lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Excellent!

, 03-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Eten vond ik en mijn bezoek minder. Bestelling was op tijd klaar

, 03-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon geweldig lekker en goed . Uit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle en warme bezorging. Goed gevulde maaltijd. Heerlijk!

, 26-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was weer top ?? Eten was goed net als vorige x Wat wel apart was dst ik nu wegdrinken kreeg & vorige x niet Persoonlijk vind ik mag je best 2 x blikje weggeven bij elke maaltijd 1 Zo krijg je meer klanten

, 13-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging, super lekker. Altijd genieten met jullie!

, 13-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, lekker eten!

, 04-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker aanrader !!!

, 15-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was ruim op tijd perfect Maar misschien de tijden aanpassen nu is bezorgen alleen om het hele uur i.p.v. half uur & de bezorgen kosten binnen Nijm zou je gratis moeten maken Of boven de €10 want dan trek je zou wie zo meer mensen & dat is dan beter voor verkoop

, 08-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd bezorgd en lekker eten!

, 06-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en heerlijk! Het eten was nog goed warm en het gratis blikje fris wat je gratis krijgt boven een bepaald bedrag is natuurlijk altijd lekker

, 18-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was zoals altijd weer super lekker!!!!

, 15-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Ik bestelde online met optie zelfhalen. Een soep, Wok gerecht en een cola zero Bij het afhalen en afrekenen stond er een bordje met 1€ deal drinken. Ik zeg tegen de jongen achter de kassa dat is gek ik betaal nu 1,75€?! Waarop de jongen zegt is niet voor bezorgen, Huh ik haal het toch zelf op?? Antwoord, is niet anders!! Ok, Eenmaal thuis pak ik mijn gerechten uit Soep prima. Mijn wokgerecht Ik had witte rijst inplaats van gebakken rijst. En aangegeven minder saus!! Mijn eten dreef in de saus. Erg jammer deze bestelling.

, 07-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verse maaltijden, prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed prima kwaliteit

, 17-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Goede service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is als altijd goed en lekker vers. Bezorging heel snel (te snel, deze keer...) Enig minpuntje is de site, deze lade opnieuw, waardoor de saus standaard op Garlic is gekomen en de bezorgtijd in ineens naar "zo snel mogelijk" is komen te staan, waardoor het eten een half uur te vroeg was... Verder prima service en lekker eten!

, 29-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lit

, 20-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was heel snel: het kwam al eerder dan in de bevestigingsmail stond aangegeven. Heel fijn! Het eten was ook heerlijk, de boemboe is echt een aanrader qua saus.

, 18-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

I.p.v. dikke mie kregen we dunne mie en de gebakkem rijst, was niet gebakken . Gewone witte rijst dus. De smaak was overigens prima